MamaFit

MamaFit is een actieve, eigentijdse vorm van begeleiding met een preventief karakter voor de pas bevallen vrouw afgestemd op je eigen niveau. De cursus wordt alleen gegeven door bekkenfysiotherapeuten of fysiotherapeuten die de erkende opleiding tot ZwangerFit trainer / coach hebben gevolgd. Een gezonde leefstijl met daarin verantwoord sporten heeft tijdens de zwangerschap en in het eerste jaar na de bevalling veel voordelen. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of verminderen, je voelt je fitter en je herstel na de bevalling is vaak sneller en beter. Dat komt jou, je baby en je hele gezin alleen maar ten goede. 

MamaFit

Je kunt 4 tot 6 weken na de bevalling starten met de cursus MamaFit. Dit geldt ook wanneer je tijdens je zwangerschap de cursus ZwangerFit niet hebt gevolgd. MamaFit is bedoeld voor alle moeders en kan gevolgd worden tot ver na de geboorte van de baby!

In de lessen zal het accent liggen op het verbeteren van conditie, kracht, stabiliteit en coördinatie met een verantwoorde opbouw richting het eventuele sporten daarna!

Lestijden & Locatie

De actieve lessen vinden wekelijks op maandag plaats van 19:30 tot 20:30

Zwangere en pas bevallen vrouwen trainen samen.

De lessen worden gegeven in de oefenzaal van Fysiotherapie Zevenhuizen & Zuidbroek in Gezondheidscentrum het Kristal. Er is voldoende parkeergelegenheid op locatie.